De Boer Bouwzaken
home   /   over_ons

Over ons


Albert de Boer is bedenker en ontwikkelaar van het K10 Systeem. Hij ontwerpt, adviseert en co├Ârdineert bij de toepassing van de K 10 S voor uw bouwproject. Hij onderscheidt zich door zijn jarenlange ervaring als specialist onder verschillende facetten van de bouw. Van ontwerp tot en met het klantgericht realiseren van bouwprojecten van particulieren en bedrijven.

Hier sta ik bij een zelf gemaakt sculptuur van roestig wapeningstaal. Dit materiaal boeit mij omdat het de basis is van veel bouwprojecten. Het is sterk duurzaam en je kunt het goed bewerken en vormen naar jouw idee. De gefigureerde landmeter zet hier de maten uit voor het begin van de gebouwde omgeving.

Het gesymboliseerde roer van een boot is uit een stuk gemaakt van draadstaal. De denkbeeldige koers bepaald in grote lijnen het bouwproces. Voor je van wal steekt is het voor een behouden vaart, raadzaam deskundigen advies te vragen

 

Samenwerken met specialisten

Vlotstaal is specialist op het gebied van (gecertificeerd) lassen, gerobotiseerd lassen, metaalbewerking en engineering. Onze klanten zijn werkzaam in branches als de offshore, petrochemie en kranenbouw. Door continu te investeren in moderne machines, onder andere in lasrobots, dragen we zorg voor de beste arbeidsomstandigheden en opleidingen voor onze werknemers en blijven wij klaar voor de toekomst.
 
Gezien onze jarenlange ervaring met lasrobots kunnen wij de machines snel instellen en de productie starten. Wij verbeteren continu en weten daardoor snel  de juiste configuraties te kiezen voor het aansturen van onze robots. Hiermee zijn de meest hoogwaardige, klein seriematig, laswerkzaamheden uit te voeren tegen overzichtelijke kosten en met een korte levertijd.