De Boer Bouwzaken
home   /   de_mogelijkheden

Mogelijkheden met flexibel stalen koppel k10 Systeem van De Boer Bouwzaken (3)

Het K 10 sys is een flexibel stalen koppel systeem met variabele liggers voor de montage van prefab constructies voor diverse doeleinden.

Door het geringe gewicht kan de constructie op simpele wijze gefundeerd worden en in combinatie met geïsoleerde sandwichpanelen zijn ontwerpen met een energie neutraal balans te realiseren.
Door gerecycled materiaal toe te passen is een kosten- en milieubesparende bouwwijze mogelijk, wat nadien weer gedemonteerd en hergebruikt kan worden.
Het is mogelijk de units te stapelen en in bestaande gebouwen te integreren.
 
Architectonisch zijn er creatiemogelijkheden voor individuele- en serie bouw voor tijdelijke en permanente huisvesting.
In de praktijk zijn al diverse bouwwerken gerealiseerd, waaronder garages, bergingen en bungalows. Er zijn plannen beschikbaar voor een mantelzorgwoning.

De prefab constructies zijn uitermate geschikt voor het ontwerpen en bouwen van:

Aanbouw-Arjan.JPG Vergunningsvrije aanbouw
Gerealiseerde vergunningsvrije aanbouw. Met de prefab k10 systeem is de dakconstructie snel waterdicht. Hierdoor is de afbouw onder alle weersomstandigheden mogelijk.  Lees meer..
tiny.jpg Tiny houses
Dit is een prototype in allerlei afmetingen te realiseren. Dit type is ook in te zetten voor mantelzorg. Ontwerp en technische gegevens zijn uitgewerkt en goedgekeurd. Deze... Lees meer..
berging01.jpg Berging en Schuren
Gerealiseerde berging met K 10 systeem bekleed met geïsoleerde panelen. Voor het bedenken van de schuurtjes en bergingen zijn de afmetingen en mogelijkheden afwerk niveaus voor... Lees meer..